HyvesTwitter
Fabriekstraat 16-01    |    7005 AR    |    Doetinchem    |    T 0314-365666    |    info@t3live.nl
 • Achterhoekse Talententuin

  In november 2016 verzorgden wij in ICER te Ulft de audiovisuele techniek tijdens deze banenmarkt waarbij we een lege ruimte omtoverden tot een TED-Theatre

  Lees verder
 • Kerstconcert Jubal Varsseveld

  Kerst 2016 hebben we in de Laurentiuskerk in Varsseveld de geluidsversterking en belichting van het concert van Jubal verzorgd

  Lees verder
 • Barghse Jonges & Black Fööss

  Op zaterdag 13 september 2014 verzorgden wij de audio- en lichttechniek van het immense openlucht concert van de Barghse Jonges samen met Black Fööss uit Duitsland. Locatie was de oude grensovergang in ’s-Heerenberg (tegenover Gouden Handen) alwaar een festivalterrein is gerealiseerd voor maar liefst 4000 bezoekers.

  Lees verder
 • Licht & geluid bij coverbands

  T3 Live verzorgt wekelijks transport, licht, geluid en crew voor diverse coverbands.

  Lees verder
 • Beursstands

  Wilt u uw bedrijf professioneel presenteren op een beurs? Informeer dan eens vrijblijvend bij ons naar de vele mogelijkheden die wij bieden voor het inrichten van een beursstand!

  Lees verder
 • T3 Live in Waskupenstad

  Sinds 2011 verzorgen wij ieder jaar de audio- en lichttechniek tijdens de Prinspresentatie in november en de Pronkzitting XL in januari.

  Lees verder

Verhuur

Onze visie
Een veel gehoorde uitspraak van muzikanten is: "een geluids- of lichtman kan je maken of breken". Het is voor ieder optreden belangrijk dat het totaalplaatje klopt: de uitvoerenden spelen de nummers goed en stralen plezier uit, het podium ziet er mooi uit, de sfeer van het licht klopt en het geluid (zowel op het podium als in de zaal) is transparant. Niet te hard, niet te schel maar wel met power. Om dit te kunnen realiseren, is de ondersteuning nodig van een professioneel bedrijf dat met betrouwbare apparatuur werkt en vooral: dat kundige technici levert.

Onze apparatuur
T3 Live werkt uitsluitend met apparatuur van gerenommeerde merken die onderhouden worden door onze eigen technische dienst. Geen kapotte kabels, brommetjes, dmx-storingen of uitvallende luidsprekers bij T3 Live. Een klein overzicht van onze merken:

EAW (luidsprekers), Lab Gruppen (versterkers), XTA (processing), Roland (digitale mengtafels) Sennheiser/Neumann (microfoons), Tasker/Neutrik (bekabeling), VMB, Milos, K&M (rigging), Avolites (lichtsturingen), Martin, HQ (intelligent licht), JEM, HQ  (special effects)


Onze technici
De technici die voor T3 Live werken, hebben ruime ervaring in de audiovisuele techniek (van theater tot festival) en hebben een brede muzikale achtergrond. Daardoor ontstaat er een betere balans of een mooier lichtplaatje. Hoe vaak komt het niet voor dat een solo veel te laat (of helemaal niet) hoorbaar is? Of dat de geluidsman een 3-stemmig koortje volledig verkeerd mixt? Of een solerende gitarist die in het donker staat? Dit zal bij T3 Live niet zo snel gebeuren!