HyvesTwitter
Fabriekstraat 16-01    |    7005 AR    |    Doetinchem    |    T 0314-365666    |    info@t3live.nl
 • Achterhoekse Talententuin

  In november 2016 verzorgden wij in ICER te Ulft de audiovisuele techniek tijdens deze banenmarkt waarbij we een lege ruimte omtoverden tot een TED-Theatre

  Lees verder
 • Kerstconcert Jubal Varsseveld

  Kerst 2016 hebben we in de Laurentiuskerk in Varsseveld de geluidsversterking en belichting van het concert van Jubal verzorgd

  Lees verder
 • Barghse Jonges & Black Fööss

  Op zaterdag 13 september 2014 verzorgden wij de audio- en lichttechniek van het immense openlucht concert van de Barghse Jonges samen met Black Fööss uit Duitsland. Locatie was de oude grensovergang in ’s-Heerenberg (tegenover Gouden Handen) alwaar een festivalterrein is gerealiseerd voor maar liefst 4000 bezoekers.

  Lees verder
 • Licht & geluid bij coverbands

  T3 Live verzorgt wekelijks transport, licht, geluid en crew voor diverse coverbands.

  Lees verder
 • Beursstands

  Wilt u uw bedrijf professioneel presenteren op een beurs? Informeer dan eens vrijblijvend bij ons naar de vele mogelijkheden die wij bieden voor het inrichten van een beursstand!

  Lees verder
 • T3 Live in Waskupenstad

  Sinds 2011 verzorgen wij ieder jaar de audio- en lichttechniek tijdens de Prinspresentatie in november en de Pronkzitting XL in januari.

  Lees verder

T3 Live

T3 Live
T3 Live is ontstaan uit passie voor audiovisuele techniek, niets meer en niets minder. Pim Heutink is samen met Coen Hartering en het hele T3 Live team dagelijks in de weer om datgene te doen waarom het allemaal ooit begon: kwaliteit en service leveren waar het op audiovisuele ondersteuning aankomt. 

"Kwaliteit en service leveren" ... Dat zegt natuurlijk iedereen horen we u denken... T3 Live vindt/vond echter dat er veel te winnen is/was. U zal T3 Live niet horen zeggen dat de concurrentie het slecht doet. T3 Live doet het alleen wel anders. Dat het "anders" van T3 Live veel mensen aanspreekt, bewijst wel de vaste, steeds terugkerende en groeiende klantenkring.

Kwaliteit zit hem niet alleen in een A-klasse verhuurvloot al is het wel een pre. Goede apparatuur kopen kan iedereen, ermee omgaan is een tweede. De T3 Live technici verdiepen zich iedere keer weer in nieuwe vraagstukken onder het motto; "het kan altijd beter". Jaarlijks worden er b.v. tal van cursussen en workshops bijgewoond om up to date te blijven.  

Personeel T3 Live

Ook de Achterhoekse mentaliteit is bij de mensen van T3 Live terug te vinden. "Héy! Met jullie kun je wél praten!" is een uitspraak die wij vaker dan eens hebben mogen horen. In overleg is veel mogelijk, bij iedere productie, klein tot groot, weet iedereen in T3 Live outfit: "We moeten het samen doen!"  

Historie
T3 Live is in 2001 begonnen als T3 Studio te Sinderen(Gld.) De naam T3 staat gek genoeg amper voor iets dat te maken heeft met de audio-, licht- en/of studiotechniek. Henk Tuenter is destijds samen met Pim Heutink de T3 Studio gestart. Naast de studioactiviteiten repareerde Henk TV's en allerhande apparatuur met zijn bedrijf Tuenter TTechniek. Telt u even het aantal dikgedrukte T's in deze bedrijfsnaam? Het ging erg goed met de T3 Studio, een nieuwe studio in Gendringen werd dan ook al snel betrokken.

In 2006 ontmoette studio/ audiotechnicus Pim Heutink lichttechnicus Coen Hartering bij de Top-100 formatie Lime, tegenwoordig Q5. De samenwerking verliep zo goed dat de heren besloten vaker producties met elkaar te gaan draaien. Hierbij speelde ook mee dat de studioactiviteiten terugliepen en de vraag naar het leveren van live-techniek groter werd.  

De prachtige studio in Gendringen begon in 2008 langzamerhand meer op een opslagruimte te lijken... De opslag werd dan ook verhuisd naar Dinxperlo, de naam T3 Studio werd gewisseld voor de nieuwe naam T3 Live en Coen Hartering werd officieel vennoot. Kantoor en studio houden in Gendringen plus de opslag in Dinxperlo bleek geen ideale combinatie. Gezocht werd naar een nieuwe locatie, dit is de huidige locatie aan de fabriekstraat 16-01 te Doetinchem geworden waar we vanaf 1 januari 2009 operationeel zijn. 

'Onze' Henk Tuenter heeft zo door de jaren heen heel wat veranderingen meegemaakt en in 2010 was het zover dat Henk zich heeft teruggetrokken uit de dagelijkse bedrijfsvoering van T3 Live. Pim Heutink en Coen Hartering gaan met z'n 2-en verder (samen met de jongens en steun van hun partners). Nog steeds is Henk overigens af en toe te zien in T3 outfit omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan...